Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα για πυρκαγιές

Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα για πυρκαγιές

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν τα τελευταία 24ωρα ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής, ενώ διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε έξι συνολικά περιπτώσεις

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς κατά παράβαση της νομοθεσίας, προχώρησαν τα τελευταία 24ωρα ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής, ενώ διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε έξι συνολικά περιπτώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στον Δήμο Λοκρών και στον Δήμο Στυλίδας, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα 1.406 ευρώ και 1.171 ευρώ αντίστοιχα.

Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων 2.627 ευρώ σε άνδρα στον Δήμο Αλιάρτου Βοιωτίας (πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο), 1.718 ευρώ σε άνδρα στον Δήμο Αρταίων (καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε υπαίθριο χώρο), 625 ευρώ σε άνδρα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης (απόρριψη υπολειμμάτων στάχτης και πρόκληση πυρκαγιάς) και 1.875 ευρώ σε άνδρα στον Δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής (καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT