Ανω Λιόσια: Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό ηλικιωμένου – Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη σε κάδο

Ανω Λιόσια: Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό ηλικιωμένου – Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη σε κάδο

Συνελήφθη ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμένει το μυστήριο αναφορικά με την υπόθεση της απανθρακωμένης σορού ηλικιωμένου άνδρα που εντοπίστηκε χτες βράδυ στα Ανω Λιόσια. Νεότερες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι σε κάδο κοντά στο σπίτι του θύματος βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη (κεφάλι και πόδια).

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρέθηκε ο γιος του θύματος ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στο σημείο έσπευσε χτες και ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής προκύπτει ότι ο άνδρας ήταν νεκρός τουλάχιστον εδώ και ένα μήνα και ότι τα τα τραύματα στο σώμα του προκλήθηκαν αφού πέθανε. 

Ο γιος του ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος σε ένα στρώμα στον κήπο του σπιτιού συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του τσεκούρι και πριόνι. Ο άνδρας κατηγορείται επίσης για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού. 

Ανω Λιόσια: Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό ηλικιωμένου – Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη σε κάδο-1

Υπενθυμίζεται ότι χτες, οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, λόγω της έντονης δυσοσμίας που επικρατούσε στην περιοχή και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT