Ανω Λιόσια: Τουλάχιστον έναν μήνα ήταν νεκρός ο 82χρονος – Μεταθανάτια τα τραύματα

Ανω Λιόσια: Τουλάχιστον έναν μήνα ήταν νεκρός ο 82χρονος – Μεταθανάτια τα τραύματα

Σε βάρος του 59χρονου γιου του ηλικιωμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην Αρχή και της παράνομης οπλοκατοχής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της σορού που εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Ανω Λιόσια.

Υπενθυμίζεται πως αστυνομικοί που κλήθηκαν από περίοικους στην οδό Αγαμέμνονος, λόγω έντονης δυσοσμίας, εντόπισαν σε αυλή σπιτιού, μία απανθρακωμένη σορό ηλικιωμένου άνδρα πάνω σε καμένο στρώμα, ενώ δίπλα βρισκόταν ο 59χρονος γιος του.

Οπως είπε στους αστυνομικούς ο 59χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ο 82χρονος πατέρας του πέθανε πριν από καιρό και επειδή δεν άντεχε τη δυσοσμία, τού έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του 82χρονου ανέφερε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, ωστόσο, ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο σκουπιδιών, πλησίον του σημείου, ανθρώπινα μέλη (κεφάλι και πόδια), τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 82χρονο, ενώ στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι.

Οταν ρωτήθηκε σχετικά, ο 59χρονος είπε ότι καθώς μετέφερε το πτώμα αποκολλήθηκαν κάποια μέλη. Πάντως, ο ιατροδικαστής φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του 59χρονου, καθώς εντόπισε μεταθανάτια τραύματα στο πτώμα του ηλικιωμένου.

Ο 59χρονος συνελήφθη καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην Αρχή και της παράνομης οπλοκατοχής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT