Ηράκλειο: Πνίγηκε αγοράκι στη θάλασσα

Ηράκλειο: Πνίγηκε αγοράκι στη θάλασσα

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Βιάννου διαπίστωσαν τον θάνατό του. Δικογραφία σε βάρος των γονέων, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα αγοράκι έχασε τη ζωή του στη θάλασσα το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή της Αρβης, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βιάννου, Παύλο Μπαριτάκη, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, το παιδί ήταν περίπου επτά ετών, ενώ οι μετανάστες γονείς του εργάζονται τα τελευταία χρόνια σε θερμοκήπια της περιοχής.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να διέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και πήγε στην παραλία για μπάνιο, δίπλα στο αλιευτικό καταφύγιο της Αρβης.

Λίγο αργότερα, λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι το αγόρι επέπλεε στο νερό και σήμανε συναγερμός. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Βιάννου διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σημειώνεται πως οι γονείς του οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για κατάθεση, καθώς σύμφωνα με το νόμο, θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT