Θεσσαλονίκη: «Τσουχτερή καμπάνα» για ογκώδη αντικείμενα στο δρόμο

Θεσσαλονίκη: «Τσουχτερή καμπάνα» για ογκώδη αντικείμενα στο δρόμο

«Πράξεις που προσβάλουν και "λερώνουν" την εικόνα της πόλης δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτές», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε σε πολίτη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έγινε «τσακωτός» από τον ίδιο τον δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη, να εναποθέτει ογκώδη αντικείμενα σε πεζοδρόμιο, στην καρδιά της πόλης.

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ο δήμαρχος, κατευθυνόμενος προς το Δημαρχείο, αντίκρισε πάνω στο πεζοδρόμιο της διασταύρωσης Τσιμισκή και Δ. Γούναρη μεγάλα αντικείμενα.

Μεταξύ των αντικειμένων, τα οποία φαίνεται να προέκυψαν από εργασίες ανακαίνισης, υπήρχαν μπάζα, παντζούρια, ακόμη και μία μπανιέρα. Αμεση ήταν η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου, προκειμένου να συλλεχθούν από την κεντρική οδό τα ογκώδη αντικείμενα, ενώ ταυτοποιήθηκε και ο πολίτης που τα εγκατέλειψε.

«Εχω επανειλημμένα τονίσει πως πράξεις που προσβάλουν και “λερώνουν” την εικόνα της πόλης δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτές. Είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε το δημόσιο χώρο, το μεγάλο μας σπίτι από κάποιους που επιμένουν να μη σέβονται την πόλη», δήλωσε σχετικά με το περιστατικό ο Στέλιος Αγγελούδης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT