Μαρούσι: Συνελήφθη 19χρονος για φθορές στο Πολυτεχνείο

Μαρούσι: Συνελήφθη 19χρονος για φθορές στο Πολυτεχνείο

Οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν συνεργό του. Κατά την παραμονή του στην έδρα της Κρατικής Ασφάλειας, ο 19χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε νόμιμη δακτυλοσκοπική έρευνα

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 19χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι προκάλεσε φθορές σε κτίριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 19χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με την κατηγορία της φθοράς αντικειμένου που χρησιμεύει για κοινό όφελος κατά συναυτουργία, καθώς και για άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, ενώ αναζητείται συνεργός του.

Στο πλαίσιο έρευνας για την αναγραφή συνθήματος σε τοίχο διαδρόμου σε κτίριο του ΕΜΠ, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της συγκεκριμένης ενέργειας.

Κατά την παραμονή του στην έδρα της Κρατικής Ασφάλειας, ο 19χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε νόμιμη δακτυλοσκοπική έρευνα. Επισημαίνεται πως ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT