Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο με σημάδια κακοποίησης κοριτσάκι 2,5 ετών

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο με σημάδια κακοποίησης κοριτσάκι 2,5 ετών

Συνελήφθησαν η 21χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται κοριτσάκι 2,5 ετών, το οποίο φέρει εμφανή σημάδια από χτυπήματα στο σώμα και στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Αμεση Δράση, στα οποία όλοι οι καλούντες έκαναν λόγο για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από κατοικία στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει.

Ζήτησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, ενώ συνέλαβαν την 21 ετών μητέρα και τον παλαιστινιακής ή Συριακής καταγωγής 23χρονο σύντροφό της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της μικρής.

Οι γιατροί, πέρα από τα πρόσφατα τραύματα, διαπίστωσαν ίχνη από παλαιότερους μώλωπες. Σε βάρος της μητέρας και του συντρόφου της σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Και οι δύο κρατούνται και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου το πρωί της Δευτέρας.

Στο μεταξύ, με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από τη μητέρα. Το κοριτσάκι, μόλις ολοκληρωθεί η ιατρική του εξέταση, θα παραδοθεί στον παππού και τη γιαγιά του, από την πλευρά της μητέρας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αιτήθηκαν οι ίδιοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT