Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στο σπίτι του, στην Πεύκη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στη φυλακή. 

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών της Λαμίας ανέτρεψε την προσωρινή αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, αποφασίζοντας τη συνέχιση της κράτησής του, καθώς εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης ως πρωταγωνιστής της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α.

Το Συμβούλιο Εφετών, μετά την έφεση που ασκήθηκε, ανέτρεψε πλήρως την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, που είχε αποφασίσει την απόλυση Μιχαλολιάκου από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους.

Οι εφέτες που έκριναν την υπόθεση, υιοθετώντας πλήρως την εισαγγελική πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, αποφάσισαν ότι ο Μιχαλολιάκος παραμένει, παρά τη δίκη και τη βαριά καταδίκη του, αμετανόητος, καθώς με σειρά αρθρογραφιών που ελήφθησαν υπόψη συνεχίζει να υμνεί και να τάσσεται υπέρ των ναζιστικών πρακτικών που εφάρμοσε ο σκληρός πυρήνας του κόμματός του, φθάνοντας στη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και σε σειρά άλλων εγκληματικών δράσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT