Βριλήσσια: Eκλεβαν υπερήλικους με τη μέθοδο της απασχόλησης – Δύο συλλήψεις

Βριλήσσια: Eκλεβαν υπερήλικους με τη μέθοδο της απασχόλησης – Δύο συλλήψεις

Ενας 47χρονος και ένας 54χρονος συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω με 2.800 ευρώ που είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από το σπίτι 92χρονου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το πρωί του Σαββάτου στα Βριλήσσια δύο άντρες, ηλικίας 47 και 54 ετών αντίστοιχα, για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος υπερηλίκων στα Σπάτα και στα Βριλήσσια

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο, πήγαν σε σπίτι υπερηλίκου, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, προσποιούμενοι τους πωλητές ειδών μαναβικής, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Αμεσα, αστυνομικοί εντόπισαν το επίμαχο αυτοκίνητο σε κοντινό σημείο και κάλεσαν τους κατηγορούμενους σε έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ, που είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από το σπίτι του 92χρονου θύματος και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία κατά την προανακριτική έρευνα διακριβώθηκε ότι τουλάχιστον από τον Απρίλιο του περασμένου έτους, οι κατηγορούμενοι προέβαιναν σε διακεκριμένες κλοπές σε βάρος υπερήλικων θυμάτων με την ίδια μεθοδολογία, ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον 3 περιπτώσεις σε Σπάτα και Βριλήσσια.

Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT