Ιωάννινα: Συνελήφθησαν ανήλικοι που λήστευαν συστηματικά συμμαθητή τους

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν ανήλικοι που λήστευαν συστηματικά συμμαθητή τους

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστεία και εκβίαση, ενώ συνελήφθησαν και οι μητέρες τους. Εξανάγκαζαν συμμαθητή τους να τους παραδίδει χρήματα, τα οποία συνολικά ανέρχονται σε 400 ευρώ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων οι οποίοι αφαιρούσαν, σε καθημερινή σχεδόν βάση και υπό το καθεστώς απειλών, χρήματα από συμμαθητή τους, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στα Ιωάννινα.

Σε βάρος των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστεία και εκβίαση, ενώ, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθησαν οι μητέρες τους, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις αρχές του προηγούμενου μήνα οι κατηγορούμενοι, σε καθημερινή σχεδόν βάση, εξανάγκαζαν συμμαθητή τους, με απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα, να τους παραδίδει χρηματικά ποσά, τα οποία συνολικά ανέρχονται στο ύψος των 400 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT