Κολωνός: Συνελήφθη 23χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία

Κολωνός: Συνελήφθη 23χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Εντοπίστηκε στο πλαίσιο περιπολίας να κατέχει πλαστό δελτίο ταυτότητας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 23χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στον Κολωνό. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 4ης Ιουνίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να κατέχει πλαστό δελτίο ταυτότητας, στο πλαίσιο περιπολίας στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος και ειδικότερα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Οι αστυνομικοί, αφού εξακρίβωσαν την πλαστότητα του εγγράφου και παρά την προσπάθεια του νεαρού να διαφύγει, τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού όπου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απείθεια.

Οπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο 23χρονος, από κοινού με συνεργό του καθώς και με τη χρήση όπλου, τραυμάτισε στο πόδι ένα άτομο τον Αύγουστο του 2023, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα στο Ιλιον, αφαίρεσε κινητά από ανήλικους με την απειλή χρήσης μαχαιριού. Σημειώνεται πως ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT