Μετέωρα: Δημοτικός υπάλληλος έλειπε 13 χρόνια από τη δουλειά του

Μετέωρα: Δημοτικός υπάλληλος έλειπε 13 χρόνια από τη δουλειά του

Ο υπάλληλος πήρε αναρρωτική το 2011 και επέστρεψε πρόσφατα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε με εντολή της νέας δημοτικής αρχής

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Μετεώρων φέρεται να απουσίαζε από τη δουλειά του για 13 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο υπάλληλος πήρε αναρρωτική το 2011 και επέστρεψε πρόσφατα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε με εντολή της νέας δημοτικής αρχής.

Ο υπάλληλος είχε πάρει την αναρρωτική άδεια το 2011 λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και έτσι ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια νέες γνωματεύσεις γιατρών για αναρρωτικές άδειες. Ωστόσο, στα 13 χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, υπήρξαν και μεγάλα χρονικά διαστήματα, κατά τα οποία φέρεται να απουσίαζε αδικαιολόγητα.

Η μακροχρόνια απουσία του αποκαλύφθηκε όταν η νέα δημοτική αρχή, που ανέλαβε στις αρχές του χρόνου, ζήτησε να διενεργηθεί έλεγχος για την κατάσταση και την αποδοτικότητα του προσωπικού του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον δήμο Μετεώρων θα κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT