Τροχαίο ατύχημα για τον Μάριο Φραγκούλη – Αναβάλλεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

Τροχαίο ατύχημα για τον Μάριο Φραγκούλη – Αναβάλλεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

Ο γνωστός τενόρος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της συναυλίας στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ελληνας τενόρος Μάριος Φραγκούλης τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο

Ο γνωστός ερμηνευτής τραυματίστηκε στον θώρακα και τα πλευρά σύμφωνα με τον σταθμό ΣΚΑΪ και θα χρειαστεί να παραμείνει σε ακινησία για κάποιες ημέρες, στο πλαίσιο της ανάρρωσής του.

Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένο να δώσει στις 10 Ιουνίου, με τη Γιώτα Νέγκα, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται. 

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία: 

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Οσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT