«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας» λέει η σύζυγος του Μόσλεϊ
δεν-χάνουμε-την-ελπίδα-μας-λέει-η-σύζ-563068957

«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας» λέει η σύζυγος του Μόσλεϊ

«Εχουν περάσει τρεις ημέρες από τη στιγμή που ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα. Είναι οι πιο ατελείωτες και αφόρητες ημέρες για εμένα και τα παιδιά μου», δήλωσε η Δρ. Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ

Newsroom
Ακούστε το άρθρο

«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας», αναφέρει η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, ενώ οι επιχειρήσεις έρευνας για τον εντοπισμό του 67χρονου Βρετανού παρουσιαστή στη Σύμη, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σε δήλωσή της, η Δρ. Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ, σημειώνει πως οι μέρες μετά την εξαφάνισή του είναι «ατελείωτες και αφόρητες».

«Εχουν περάσει τρεις ημέρες από τη στιγμή που ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα. Είναι οι πιο ατελείωτες και αφόρητες ημέρες, για εμένα και τα παιδιά μου», είπε.

«Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντι στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές Αρχές και το βρετανικό προξενείο, που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν να βρεθεί ο Μάικλ. Δεν χάνουμε την ελπίδα μας», πρόσθεσε. Σημειώνεται πως τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται στη Σύμη για να βοηθήσουν στις έρευνες.

Νέο βίντεο

Νωρίτερα, νέο υλικό από κλειστό κύκλωμα καμερών που έφερε στη δημοσιότητα το BBC, φαίνεται να δείχνει τον Μάικλ Μόσλεϊ να περπατά κρατώντας ομπρέλα δίπλα στη μαρίνα στο χωριό Πέδι την περασμένη Τετάρτη και να κατευθύνεται σε βραχώδεις λόφους.

Σύμφωνα με δηλώσεις αστυνομικού στο BBC News, υπό τον όρο της ανωνυμίας, οι νέες εικόνες δείχνουν τον άνδρα σε καλή κατάσταση και να βαδίζει σταθερά. Αυτή μάλιστα πιστεύεται ότι είναι μία από τις δύο τελευταίες λήψεις από κλειστό κύκλωμα καμερών του 67χρονου, πριν φύγει από το χωριό.

«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας» λέει η σύζυγος του Μόσλεϊ-1

Πηγή που συμμετείχε στην έρευνα είπε στο BBC News ότι η έρευνα επικεντρώνεται στην ορεινή περιοχή μεταξύ των περιοχών Πέδι και της Σύμης. Μάλιστα η πηγή αυτή έκανε λόγο για μία «όχι εύκολη διαδρομή».

Ερευνες «στη δύσβατη πλαγιά»

Μιλώντας νωρίτερα στην «Κ» ο αντιδήμαρχος Νικήτας Γρύλλης δήλωσε ότι «δεδομένου ότι η κάμερα τον έχει πιάσει να εξέρχεται από τη βόρεια πλευρά του οικισμού Πέδι, απέναντι ακριβώς από τον Αγιο Νικόλαο με κατεύθυνση την Αγία Μαρίνα, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή στη δύσβατη πλαγιά στην ενδοχώρα, η οποία έχει όμως πολύ απόκρημνα και επικίνδυνα βράχια».

Ο κ. Γρύλλης διευκρίνισε ότι «στην Αγία Μαρίνα δεν τον έχουν δείξει οι κάμερες. Αρα ισχυροποιείται το σενάριο να έχει βρεθεί εντός αυτής της απόκρημνης πλαγιάς». «Ξανατονίζω πως είναι ένα μονοπάτι πολύ δύσκολο, χρειάστηκε να διανυκτερεύσω εκεί μια φορά για να μην συνεχίσω να περπατάω σε αυτά τα απότομα σημεία βράδυ», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την επιχείρηση, σημείωσε ότι «η κινητοποίηση είναι πραγματικά τεράστια. Ολες αυτές τις μέρες των ερευνών έχουν εργαστεί σε κλιμάκια που χτενίζουν τη Σύμη, εναλλάξ, 100 άτομα. Εχουμε και τον σκύλο και τα drones και το Λιμενικό. Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα που οι έρευνες έχουν γίνει στοχευμένες και συμμετέχει μεγάλη δύναμη ατόμων στο πεδίο σε συγκεκριμένη περιοχή, θα υπάρξει αποτέλεσμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT