Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Υπό καλές καιρικά συνθήκες θα οδηγηθούν στις κάλπες των ευρωεκλογών οι πολίτες, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 37 βαθμούς Κελσίου

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό καλές καιρικά συνθήκες θα οδηγηθούν στις κάλπες των ευρωεκλογών την Κυριακή οι πολίτες, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ δεν αποκλείονται τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά, κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36, τοπικά στα κεντρικά τους 37 και στην νησιωτική χώρα τους 31 με 33 και τοπικά τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 22 και 36 βαθμών, ενώ θα πνέουν άνεμοι που δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

Παρόμοια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη, όπου ο αίθριος καιρός θα συνοδεύεται από μεταβλητούς ανέμους, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται μεταξύ 20 και 34 βαθμών Κελσίου.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Μακεδονία – Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, η θερμοκρασία αναμένεται 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ιόνιο – Ηπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά, με μικρή πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 19 και 36 βαθμών Κελσίου, ενώ θα πνέουν μεταβλητή άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Σημειώνεται πως στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος καιρός θα επικρατεί επίσης σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες – Κρήτη

Παρόμοια εικόνα και σε Κυκλάδες και Κρήτη, όπου ο αίθριος καιρός θα συνοδεύεται από βόρειους ανέμους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 22 και 32 βαθμών Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 34 βαθμούς.

Ανατολικό Αιγαίο – Δωδεκάνησα

Αίθριος καιρός και στο ανατολικό Αιγαίο, με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και την θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά θα φτάσει τους 34.

Θεσσαλία

Αίθριος καιρός και στη Θεσσαλία, με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι στα βόρεια ορεινά. Μεταβλητοί άνεμοι από 3 έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT