Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Aρση της αμφιδρόμησης στο ρεύμα προς Αθήνα

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Aρση της αμφιδρόμησης στο ρεύμα προς Αθήνα

Οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας χρησιμοποιούνται κανονικά μόνο για την άνοδο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διεκόπη η αμφιδρόμηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς την Αθήνα, όπως γνωστοποίησε με νεότερη ενημέρωσή της η Τροχαία.

Η Τροχαία είχε προχωρήσει σε αμφιδρόμηση του ρεύματος προς Αθήνα για ένα χιλιόμετρο και συγκεκριμένα από το 75,2ο έως και το 76,2ο χιλιόμετρο, λόγω των εργασιών για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, στο σημείο όπου νετράπη και έπιασε φωτιά ένα βυτιοφόρο όχημα, το βράδυ της Παρασκευής. 

Ωστόσο, καθώς είναι σε εξέλιξη η επιστροφή των ετεροδημοτών που είχαν μετακινηθεί για να ψηφίσουν, η Τροχαία προχώρησε σε άρση της αμφιδρόμησης και ως εκ τούτο και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας χρησιμοποιούνται κανονικά μόνο για την άνοδο.

Σημειώνεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η εκτροπή κυκλοφορίας στο κόμβο Λουτρακίου στο καθοδικό ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από τα διόδια Ελευσίνας έως το κόμβο Μορέα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως τις 5 το πρωί αύριο.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT