Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία στο κέντρο

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία στο κέντρο

Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Μελενίκου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, Δευτέρα, τα ξημερώματα σε μια μονοκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους πυροσβέστες που έχουν σπεύσει στο σημείο να δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Μελενίκου το οποίο άρπαξε φωτιά μέσα στη νύχτα, με τους περίοικους μάλιστα να κάνουν λόγο και για ήχους εκρήξεων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε περί τις 5.40 π.μ. και έφτασαν αμέσως δύο πυροσβεστικά οχήματα για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες στην καιόμενη μονοκατοικία, με αποτέλεσμα να την έχουν πλέον θέσει υπό έλεγχο.

Οι καπνοί από τη φωτιά έχουν καταστήσει την ατμόσφαιρα αποπνικτική, ελλείψει και ανέμου λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα.

Οπως αναφέρουν κάτοικοι στα γύρω σπίτια, η μονοκατοικία αυτή αποτελεί εστία μόλυνσης και δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκουν σε αυτήν καταφύγιο κακοποιά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν γίνει και σχετικές καταγγελίες, αλλά δεν έχει καταστεί εφικτή η συνεννόηση του δήμου με την ιδιοκτησία του κτιρίου.

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT