Σάμος: Επιχείρηση για τον εντοπισμό 74χρονου Ολλανδού

Σάμος: Επιχείρηση για τον εντοπισμό 74χρονου Ολλανδού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό του Ολλανδού, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την Κυριακή

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση στη Σάμο, για τον εντοπισμό Ολλανδού τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή.

Στην εξαφάνιση του 74χρονου αναφέρεται με ανάρτησή της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Σάμου). Οπως σημειώνει, «οι αρμόδιες κρατικές αρχές ΕΛ.ΑΣ., Π.Υ., σε συνεργασία με την ΕΟΔ Σάμου, οργάνωσαν επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό του».

«Στις έρευνες συμμετείχαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η ομάδα drone ΙΚΑΡΟΣ της Π.Υ., η ομάδα drone, ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, ο διασωστικός σκύλος Speedy της ΕΟΔ καθώς και πεζοπόρα τμήματα, με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής, χωρίς να έχει εντοπιστεί ο αγνοούμενος. Οι έρευνες συνεχίζονται», προστίθεται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γυναίκα ανέφερε πως ο 74χρονος εθεάθη το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Κλήμα. Η διαδρομή που αποφάσισε να ακολουθήσει φέρεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητική. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT