Ηλεία – Δολοφονία 11χρονης: Ο δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανήλικης

Ηλεία – Δολοφονία 11χρονης: Ο δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανήλικης

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος παρέλαβε χθες την 11χρονη με το αυτοκίνητό του και την πήγε σε αγροτική περιοχή όπου τη δολοφόνησε

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δολοφονία της 11χρονης ανιψιάς του ομολόγησε ένας 37χρονος από την Ηλεία ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση. Το παιδί είχε εξαφανιστεί και σήμερα εντοπίστηκε σε ένα χωράφι νεκρό, έχοντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος παρέλαβε χθες την 11χρονη με το αυτοκίνητό του και την πήγε σε αγροτική περιοχή όπου τη δολοφόνησε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης, το 2017, είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης.

Η δίκη του για εκείνη την υπόθεση είχε γίνει το 2020, και ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση. Ωστόσο παρέμενε ελεύθερος επειδή εκκρεμούσε η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα. 

Σημειώνεται ότι χθες Κυριακή είχε εκδοθεί Amber Alert για την 11χρονη η οποία είχε χαθεί στην Μυρτιά Ηλείας.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10/06, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η […] έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT