Ηλεία: Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στον 37χρονο δράστη της δολοφονίας της 11χρονης

Ηλεία: Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στον 37χρονο δράστη της δολοφονίας της 11χρονης

Ο 37χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι ώρες πέρασαν από την εξαφάνιση της 11χρονης μέχρι τη δήλωση της εξαφάνισης στις αρχές, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Αστυνομίας, ενώ η ακριβής ώρα θανάτου της ανήλικης αναμένεται να προσδιοριστεί από την ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στην Πάτρα. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ερευνάται αν πίσω από την υπόθεση υπάρχουν σεξουαλικά κίνητρα, για αυτό και αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης το οποίο θα δώσει απαντήσεις, για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία η ανήλικη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του 37χρονου, περίπου στις 9:00 χθες το βράδυ στην περιοχή Μυρτιά και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις αρχές περίπου στις 3:00 σήμερα τα ξημερώματα

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης και σε αυτό το πλαίσιο οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

Μέσα από αυτό το υλικό εντόπισαν ότι ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκε η 11χρονη.

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο 37χρονος και προσήχθη στην Ασφάλεια Πύργου, ενώ λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την πράξη του.

Κατόπιν οδήγησε τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Καταρράχι, που βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και την κοινότητα της Αρετής όπου βρέθηκε η σορός της ανήλικης, φέροντας τραύματα από κατσαβίδι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος είναι εξάδελφος της μητέρας της ανήλικης και κουμπάρος της οικογένειας, ενώ το 2017 είχε απασχολήσει τις αρχές, για υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT