Ηλεία: Νέο βίντεο με την 11χρονη λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του θείου της

Ηλεία: Νέο βίντεο με την 11χρονη λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του θείου της

Τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής οδήγησαν τις αρχές στα ίχνη του 37χρονου καθ'ομολογίαν δράστη.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο οδήγησε τις αρχές στην ταυτοποίηση του αυτοκινήτου του καθ’ομολογίαν δράστη στο έγκλημα της Ηλίας, δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Σε αυτό, φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο του 37χρονου να σταματά στην άκρη του δρόμου, σε κεντρικό σημείο του χωριού Μυρτιά στην Ηλεία, και στη συνέχεια, το 11χρονο κορίτσι να κατευθύνεται σε αυτό. 

Είχε προηγηθεί, χθες, ένα άλλο βίντεο όπου φαινόταν το ίδιο όχημα να στρίβει στη γωνία και η ανήλικη επίσης να κατευθύνεται προς αυτό

Το χρονικό

Στις 9 το βράδυ της Κυριακής, η 11χρονη έφυγε από το σπίτι της στη Μυρτιά Ηλείας με σκοπό να πάει στον παππού της. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του 37χρονου θείου και έφυγαν μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος παρέλαβε την 11χρονη από την περιοχή της Μυρτιάς και με το Ι.Χ. του την πήγε σε αγροτική περιοχή, ανάμεσα στα Λεχαινά και στην Αρετή, όπου και τη δολοφόνησε.

Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας η Αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης από τον πατέρα της.

Ο 37χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Κατόπιν, οδήγησε τους αστυνομικούς στη θέση Καταρράχι του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης όπου και υπέδειξε το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει τη σορό της ανήλικης. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη σκότωσε με κατσαβίδι, το οποίο προς το παρόν δεν έχει βρεθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT