Αθήνα: 20χρονος συνελήφθη για μπαράζ ληστειών στα ίδια καταστήματα

Αθήνα: 20χρονος συνελήφθη για μπαράζ ληστειών στα ίδια καταστήματα

Ο κατηγορούμενος είχε επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα καταστήματα, στα οποία εισερχόταν φορώντας κουκούλα «full face» και υπό την απειλή μαχαιριού, αποσπούσε χρήματα από τους υπαλλήλους

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παγκρατίου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 20χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η διερεύνηση υποθέσεων ληστειών που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο σε ένα περίπτερο και ένα μίνι μάρκετ, σε Παγκράτι και Βύρωνα αντίστοιχα, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του 20χρονου.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης του, ο κατηγορούμενος είχε επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα εμπορικά καταστήματα, στα οποία εισερχόταν, συνήθως κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας κουκούλα «full face».

Στη συνέχεια, υπό την απειλή μαχαιριού, αποσπούσε χρήματα από τους υπαλλήλους. Εξιχνιάστηκαν συνολικά έξι ληστείες, με την ίδια μεθοδολογία, οι οποίες τελέστηκαν στα δύο καταστήματα, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται πως ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT