Μετέωρα: ΕΔΕ για τον υπάλληλο που απείχε 13 χρόνια από την εργασία του

Μετέωρα: ΕΔΕ για τον υπάλληλο που απείχε 13 χρόνια από την εργασία του

«Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν και σε τίποτα, και η έρευνα θα φτάσει μέχρι το κόκαλο», διεμήνυσε ο δήμαρχος

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν και σε τίποτα, και η έρευνα θα φτάσει μέχρι το κόκαλο», τόνισε ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, κατά τη συνεδρίαση, σήμερα το μεσημέρι, του Δ.Σ. της Επιχείρησης, σχετικά με το θέμα του υπαλλήλου του δήμου, ο οποίος, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, απουσίαζε από την εργασία του για δεκατρία χρόνια.

«Θέλω να ενημερώσω το Συμβούλιο ότι για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά από δημοσίευμα σχετικά με υπάλληλο του Δήμου Μετεώρων, έχω να σας πω ότι έχουν κινηθεί ήδη όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να διαλευκανθεί η υπόθεση», σημείωσε ο ίδιος σε τοποθέτησή του σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οπως γνωστοποίησε, έδωσε εντολή στον γενικό διευθυντή Οικονομικών του δήμου, Παναγιώτη Κουτσόπουλο, να ξεκινήσει Ενορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση στον Δήμο Μετεώρων, ενώ εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο να ξεκινήσει Ενορκη Διοικητική Εξέταση και στη ΔΕΥΑΜ. 

«Θέλω να γνωρίζετε ότι, όπως έχω δεσμευτεί από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου, τόσο ως δήμαρχος όσο και ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε φαινόμενα που δυσφημούν τον δήμο μας και την τεράστια δουλειά που γίνεται από την αρχή της χρονιάς. Θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης και από εκεί και πέρα θα γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε αμείλικτοι. Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν και σε τίποτα, και η έρευνα θα φτάσει μέχρι το κόκαλο. Οφείλουμε, όμως, να προστατεύσουμε και όλους τους υπαλλήλους του δήμου και της ΔΕΥΑΜ που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου ο δήμος μας να φτάσει στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε», κατέληξε. 

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT