Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος για αιματηρό επεισόδιο

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος για αιματηρό επεισόδιο

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 24χρονος που συνελήφθη για αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν συνεπλάκησαν ομάδες αλλοδαπών, είχε ως απολογισμό δύο τραυματίες.

Σε βάρος του 24χρονου με καταγωγή από την Αλγερία, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρια έναν 24χρονο συμπατριώτη του και έναν 30χρονο από το Αφγανιστάν.

Τα δύο θύματα νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ αφορμή για τη συμπλοκή φαίνεται πως ήταν «διαφορές» για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών.

Αρνήθηκε την κατηγορία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να μεσολαβήσει για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Ωστόσο, η εμπλοκή του στο περιστατικό ταυτοποιήθηκε από την κατάθεση θύματος, με τον κατηγορούμενο να αποδίδει τη μαρτυρία αυτή σε «προσωπική στοχοποίηση».

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν πως πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος και του «έδειξαν» τον δρόμο για τη φυλακή.

Για το ίδιο επεισόδιο συνελήφθησαν τέσσερα ακόμη άτομα, για τα οποία σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία από την Αστυνομία και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT