Δήμος Αθηναίων: Επαναλειτουργούν τα σχολεία την Παρασκευή

Δήμος Αθηναίων: Επαναλειτουργούν τα σχολεία την Παρασκευή

Η απόφαση «ελήφθη μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις», σημειώνει ο Δήμος Αθηναίων. Διανομή ανεμιστήρων σε γυμνάσια και λύκεια

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επαναλειτουργούν την Παρασκευή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, η απόφαση «ελήφθη μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις».

Υπενθυμίζεται πως τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία στον δήμο Αθηναίων παρέμειναν κλειστά την Τετάρτη και την Πέμπτη, λόγω των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών και των κινδύνων που απόρρεαν από τις συνθήκες καύσωνα.

Διανομή ανεμιστήρων σε Γυμνάσια – Λύκεια

Παράλληλα, τους πρώτους 100 ανεμιστήρες σε σχολικά συγκροτήματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις επτά δημοτικές κοινότητες, διένειμε ο Δήμος Αθηναίων, «ανταποκρινόμενος στην ανάγκη που προέκυψε από τις ασυνήθιστα για την εποχή υψηλές θερμοκρασίες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT