Απανθρακωμένη σορός στα Κύθηρα – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Απανθρακωμένη σορός στα Κύθηρα – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Τη σορό της 61χρονης γυναίκας εντόπισε ένας βοσκός, ενώ δίπλα της βρέθηκε μπουκαλάκι με εύφλεκτο υγρό και αναπτήρας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με τη σορό απανθρακωμένης γυναίκας που εντοπίστηκε στα Κύθηρα.

Πρόκειται για γυναίκα ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 61 ετών, την οποία εντόπισε ένας βοσκός, λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης. Δίπλα της βρέθηκε μπουκαλάκι με εύφλεκτο υγρό καθώς και ένας αναπτήρας.

Η 61χρονη διατηρούσε κατάστημα με σουβενίρ στην περιοχή, ενώ στο περιβάλλον της δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Η οικογένεια της 61χρονης δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένης τυχόν εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, με βάση τα πρώτα στοιχεία και την εικόνα από τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, το περιστατικό φαίνεται να παραπέμπει σε αυτοχειρία.

Το σενάριο της αυτοχειρίας ενισχύεται από το γεγονός ότι ακριβώς δίπλα από τη σορό βρέθηκε ο αναπτήρας και το μπουκαλάκι, που μάλλον περιείχε νέφτι. Τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας αναμένεται να φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί σύντομα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT