ΕΛ.ΑΣ.: Δύο συλλήψεις στην Αττική για επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο

ΕΛ.ΑΣ.: Δύο συλλήψεις στην Αττική για επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο

Συνελήφθησαν ένας 22χρονος που συμμετείχε σε οπαδικό επεισόδιο στα Γλυκά Νερά και ένας 31χρονος που φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά σε παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δυο συλλήψεις ατόμων που φέρονται να ενεπλάκησαν σε επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στην Αττική.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη την Τετάρτη ένας 22χρονος που συμμετείχε, από κοινού με άλλα άτομα, σε οπαδικό επεισόδιο στα Γλυκά Νερά

Μετά το επεισόδιο, ο 22χρονος διέφυγε με δίκυκλο, ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην έδρα της ΥΑΒΑΧ. Στην κατοχή του βρέθηκαν σιδερογροθιά, μεταλλικό μπρελόκ (τύπου σιδερογροθιά), μικροποσότητα και τρίφτης κάνναβης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας 31χρονος, ο οποίος, από κοινού με άτομο που αναζητείται, φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά σε παίκτες του Παναθηναϊκού, κατά την άφιξη τους την Τετάρτη στο ΣΕΦ, για τον τέταρτο τελικό της Basket League.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT