Ηλεία: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της 11χρονης

Ηλεία: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της 11χρονης

Ο δράστης μετά την απολογία του οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Α.Δ. Ηλείας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα κρίθηκε ο 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 11χρονης ανιψιάς του, σε ερημική τοποθεσία, στο Καταρράχι Ηλείας.

Η απολογία του 37χρονου ελήφθη για λόγους ασφαλείας στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, Ηλείας στον Πύργο, ώστε να μην προκληθεί ένταση, όπως έγινε πριν από δύο ημέρες έξω από τα δικαστήρια, όταν συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να επιτεθούν στον κατηγορούμενο.

Έτσι λοιπόν σήμερα το μεσημέρι η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας μετέβησαν στην αστυνομική διεύθυνση, ενώ έξω από το κτίριο είχαν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με την παρουσία μεγάλη αστυνομικής δύναμης.

Η απολογία του 37χρονου έγινε παρουσία συνηγόρου, ο οποίος είχε ορισθεί αυτεπαγγέλτως, ενώ την ίδια ώρα συγγενείς της 11χρονης θέλησαν να πλησιάσουν το κτίριο της Αστυνομίας, αλλά οι αστυνομικοί τους απέτρεψαν, χωρίς να προκληθεί κάποια ένταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επανέλαβε κατά την διάρκεια της απολογίας τους όσα είχε πει στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή του.

Στο μεταξύ, όπως είπε στην «Κ» ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, «όλη η οικογένεια είναι συντετριμμένη και η προφυλάκιση του 37χρονου μπορώ να πω ότι ήταν μονόδρομος» και συνέχισε: «Η οικογένεια του θύματος επιζητά την μέγιστη ποινή, ώστε να μην ξαναβγεί ο 37χρονος από την φυλακή».

Όσον αφορά στον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρου για τον 37χρονο, ο Κώστας Κρεμμύδας είπε ότι «το δικανικό μας σύστημα επιβάλλει το διορισμό, όταν ο κατηγορούμενος ζητά πληρεξούσιο δικηγόρο, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε τεράστιο νομικό θέμα».        

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT