Σύλληψη 52χρονου για απάτες και πλαστογραφία

Σύλληψη 52χρονου για απάτες και πλαστογραφία

Συνεχείς περιπολίες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη 52χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε βάρος του οποίου υπάρχει πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων για απάτη και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 52χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινές φυλάκισης για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιούνται συνεχείς περιπολίες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT