Πάτρα: Τραυματίστηκε ανήλικος έπειτα από ρίψη βεγγαλικών σε σχολείο

Πάτρα: Τραυματίστηκε ανήλικος έπειτα από ρίψη βεγγαλικών σε σχολείο

Ο 10χρονος νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι και εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό ενώ συνελήφθη πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 10χρονος μαθητής τραυματίστηκε στο κεφάλι και το σώμα, έπειτα από ρίψη βεγγαλικών, κατά την διάρκεια εκδήλωσης σε δημοτικό σχολείο, στην περιοχή Καλλιθέα της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου της Καλλιθέας οργάνωσε χθες το βράδυ πολιτιστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ρίψη βεγγαλικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 10χρονος μαθητής, ο οποίος φοιτά σε άλλο σχολείο.

Αμέσως μετά ο ανήλικος διακομίστηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι  και εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό και συνελήφθη η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ως υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT