Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία

Αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του, βρίσκεται γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος συνελήφθη για περιστατικό τραυματισμού του θύματος, που φέρεται να αποδίδεται σε ενδοοικογενειακή βία

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σχηματίστηκε σε βάρος γνωστού δικηγόρου από το τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομόνοιας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής, ενημερώθηκε η αστυνομία από γιατρό ιδιωτικής κλινικής για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν έφτασαν εκεί αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης το ζευγάρι ανέφερε πως η 37χρονη σύζυγος του δικηγόρου είχε πέσει από τις σκάλες, ωστόσο ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι τα τραύματα αυτά έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από πτώση.

Το πλήρωμα της Αμεσης Δράσης ενημέρωσε το Κέντρο της ΓΑΔΑ και από εκεί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Τμήματος Ομονοίας. 

Ο δικηγόρος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ο δικηγόρος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT