Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινητικός στο πρώτο του βίντεο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινητικός στο πρώτο του βίντεο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας

Χωρίς να χάνει το χιούμορ του, ευχαρίστησε τη σύντροφό του και τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο και την πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, μέσω ενός βίντεο στο Instagram.

Μιλώντας με εμφανή δυσκολία, χωρίς όμως να χάνει το χιούμορ του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε, αλλά και τη σύντροφό του, Άννα. 

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι, όπως δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα» ξεκινάει ο ίδιος, προσθέτοντας πως θέλησε να κάνει το βίντεο ώστε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι το κοινό του πως είναι καλά. 

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα» λέει ο ίδιος, αυτοσαρκαζόμενος.

«Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζεται ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ» κατέληξε ο ίδιος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Starovas (@dstarovas_official)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT