Υπόθεση Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μήνυσε τον δικηγόρο και την πρώην σύζυγό του

Υπόθεση Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μήνυσε τον δικηγόρο και την πρώην σύζυγό του

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, αλλά και στον ίδιο τον ποινικολόγο, υπέβαλε η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, θύμα του ξυλοδαρμού από τον δικηγόρο πριν από τρεις ημέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με ένα από τα παιδιά τους και έναν δικηγόρο φέρονται να μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της κ. Πολυζωγοπούλου για να πάρουν τα πράγματά του. Η τελευταία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πάτησε το panic button και έχασε τις αισθήσεις της, ενώ στο σπίτι εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Τα γεγονότα επιβεβαίωσαν, μιλώντας στο Open και στον ANT1, ο πρόεδρος Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, και η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία τόνισε ότι έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, η κ. Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη βία κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενώ μήνυση φέρεται να υπεβλήθη και κατά ενός δικηγόρου.

 

Επιπλέον, μήνυση υπέβαλε και κατά του Απόστολου Λύτρα, κατηγορώντας τον, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καλλιακμάνης, ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT