Συνήγορος Λύτρα: Δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο, δεν έχει στείλει κανένα απειλητικό μήνυμα

Συνήγορος Λύτρα: Δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο, δεν έχει στείλει κανένα απειλητικό μήνυμα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Απόστολος Λύτρας δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο ούτε έστειλε κάποιο απειλητικό μήνυμα, δήλωσε ο συνήγορος του γνωστού ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής. 

Οπως σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο του όρου της μετοίκησης που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, οι περιοριστικοί όροι, ο κ. Λύτρας έπρεπε να πάρει ορισμένα πράγματα από το σπίτι του. 

Ετσι, υπήρξε μία επικοινωνία –όχι με τον κ. Λύτρα– με την παθούσα, προκειμένου να μεταβεί η θυγατέρα με τη μητέρα της και πρώην σύζυγο του ποινικολόγου στο σπίτι για να παραλάβουν κάποια πράγματα. 

Ερωτηθείς ο κ. Πανταζής για το αν είχε ενημερωθεί και συναινέσει κατά την επικοινωνία η παθούσα, ο κ. Πανταζής απάντησε πως, αν και δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, δεν ήταν αρνητική

Η πρώην σύζυγος και η μεγαλύτερη κόρη του ποινικολόγου «πήγαν στο σπίτι, μετά από επικοινωνία με το θύμα με μηνύματα, προκειμένου να πάρουν τα πράγματα. Οταν έφτασαν, ενεργοποιήθηκε το panic button, δεν ξέρω για ποιον λόγο». 

«Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα από τον κ. Λύτρα, είναι πιστοποιημένο αυτό. Δεν καταλαβαίνω αυτή την παραφιλολογία. Δεν έχει παραβιάσει κανέναν όρο, δεν έχει στείλει κανένα μήνυμα. Δεν μπορώ να καταλάβω την πραγματική αιτία αυτής της δικογραφίας», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν διημείφθη κάτι μεταξύ των ανθρώπων στο σπίτι. «Ακόμα και να διημείφθη, ο κ. Λύτρας τι σχέση έχει;» σημείωσε.

Σημειώνεται πως επίκειται σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου μετά τη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγός του για το συγκεκριμένο συμβάν. 

Μηνύσεις κατατέθηκαν και κατά της πρώην συζύγου του δικηγόρου (η οποία κρατείται) που πήγε στο σπίτι του στην Παιανία, συνοδευόμενη και από άλλα πρόσωπα, για να πάρει τα ρούχα του Απόστολου Λύτρα.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT