Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Νεκροί είναι ένας 80χρονος και μία 66χρονη γυναίκα. Το δυστύχημα συνέβη στο 18ο χιλιόμετρο στο τμήμα μεταξύ Πάτρας και Κάτω Αχαΐας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες σημειώθηκε στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο τμήμα μεταξύ Πάτρας και Κάτω Αχαΐας, στο ύψος του Αλισσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και ένα φορτηγό.

Σχεδόν αμέσως μετά τη σύγκρουση έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν, χωρίς τις αισθήσεις τους, έναν 80χρονο, που οδηγούσε το ένα από τα δύο επιβατικά αυτοκίνητα και μία 66χρονη που επέβαινε στο ίδιο όχημα. Κατόπιν, ο 80χρονος και η 66χρονη διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένους πέντε άνδρες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο ίδιο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, τραυματίστηκαν τρεις άνδρες που επέβαιναν στο φορτηγό, ένας ακόμη άνδρας που επέβαινε στο Ι.Χ. που οδηγούσε ο 80χρονος, ενώ ο πέμπτος τραυματίας επέβαινε στο δεύτερο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT