Υπό έλεγχο η Φωτιά στη Βαρυμπόμπη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Θέα Βαρυμπόμπης, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έκαιγε ξερά χόρτα και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 11 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ.

Φωτιά στον Κόκκινο Μύλο

Φωτιά ξέσπασε στην οδό Κλεισούρας στα όρια Κόκκινου Μύλου και δήμου Αχαρνών. Ενα σπίτι υπέστη ζημιές, καθώς επίσης κάποιες επιχειρήσεις της περιοχής.

Οι φλόγες βρίσκονταν μέσα σε ρέμα, σε δύσβατο σημείο. Κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ στην περιοχή θα επιχειρήσουν και εναέρια μέσα.

Στην περιοχή διενεργούνται εκτροπές, 1) στην οδό Αλαμνάνας και 2) στην οδό Ποσειδώνος.

Φωτιά στους Μολάους Λακωνίας

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στους Μολάους Λακωνίας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις: 30 πυροσβέστες, 10 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Χαλάνδρι: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο ξυλείας επί της οδού Αναπαύσεως στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11.59 σε αύλειο αποθηκευτικό χώρο με ξυλεία και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ. 

Πυρκαγιά κοντά στη λίμνη Βόλβη

Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε κοντά στη λίμνη Βόλβη. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Στους κατοίκους της περιοχής του οικισμού της λίμνης Βόλβης εστάλη μήνυμα από το 112, καλώντας σε ετοιμότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT