Πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη – Μήνυμα από το 112

Πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη – Μήνυμα από το 112

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεσα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ζούγκλα Νέας Μάκρης Αττικής.

Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στην περιοχή επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, καθώς επίσης 30 πυροσβέστες.

Η φωτιά ξεκίνησε από σπίτι και επεκτάθηκε σε ξερά χόρτα.

Στους κατοίκους της περιοχής εστάλη μήνυμα από το 112 προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα.


Φωτιά κοντά στη λίμνη Βόλβη

Φωτιά σε δασική έκταση εξελίσσεται κοντά στη λίμνη Βόλβη. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες εστίες που αντιμετωπίζονται, ωστόσο η εικόνα λίγο πριν από τις 19:00 ήταν καλή.

Επιχειρούν 40 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Νωρίτερα, εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής του οικισμού της λίμνης Βόλβης, καλώντας σε ετοιμότητα.



Φωτιά στους Μολάους Λακωνίας

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση εξελίσσεται στους Μολάους Λακωνίας.

Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις: 30 πυροσβέστες, 10 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.


Φωτιά στη Βαρυμπόμπη 

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Θέα Βαρυμπόμπης, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έκαιγε ξερά χόρτα και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 11 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Μενίδι και στην οδό Τατοΐου στη Βαρυμπόμπη όπου είχε διακοπεί λόγω πυρκαγιών. Ειδικότερα στο Μενίδι είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ιόνιας από την συμβολή της με την οδό Γκρίτσα, στην οδό Αλαμάνας και στην οδό Ποσειδώνος. Η κυκλοφορία στην οδό Τατοΐου είχε διακοπεί από το ύψος της ταβέρνας «Λεωνίδας».

Φωτιά στον Κόκκινο Μύλο

Φωτιά ξέσπασε στην οδό Κλεισούρας στα όρια Κόκκινου Μύλου και δήμου Αχαρνών. Ενα σπίτι υπέστη ζημιές, καθώς επίσης κάποιες επιχειρήσεις της περιοχής. Οι φλόγες βρίσκονταν μέσα σε ρέμα, σε δύσβατο σημείο. Κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ στην περιοχή θα επιχειρήσουν και εναέρια μέσα. 

Χαλάνδρι: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο ξυλείας επί της οδού Αναπαύσεως στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11.59 σε αύλειο αποθηκευτικό χώρο με ξυλεία και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT