Μύκονος: Αστυνομικός κατηγορείται ότι έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη

Μύκονος: Αστυνομικός κατηγορείται ότι έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικός που υπηρετούσε στη Μύκονο, συνελήφθη και κατηγορείται ότι έκλεψε χρυσή αλυσίδα από μία κρατούμενη συριακής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπαρχιφύλακας έχει καταγραφεί από κάμερα του τμήματος να αφαιρεί το κόσμημα. 

Συγκεκριμένα, η υπήκοος Συρίας από 14 Ιουλίου μέχρι 17 Ιουλίου παρέμενε κρατούμενη στα κρατητήρια του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υ.Α. Μυκόνου, προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος της το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Στις 17 του μήνα, όπου αφέθηκε ελεύθερη, κατήγγειλε ότι από τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία παρέδωσε προς φύλαξη, έλειπε μία χρυσή αλυσίδα η οποία έφερε μία χρυσή λίρα Αγγλίας, αξίας περίπου 2.500 ευρώ.

Από την προανάκριση και από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του Τμήματος διαπιστώθηκε ότι δράστιδα ήταν η 31χρονη υπαρχιφύλακας

Η φερόμενη ως δράστιδα αστυνομικός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στους οποίους προφορικά, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδέχθηκε την πράξη της και παρέδωσε την αλυσίδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT