ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα για συμμετοχή σε τρομοκρατικές επιθέσεις

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα για συμμετοχή σε τρομοκρατικές επιθέσεις

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες 10 συλλήψεις είχαν γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο, στο πλαίσιο επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη δύο ακόμη ατόμων, 40 και 52 ετών, προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στο πλαίσιο επιχείρησης σχετικά με την οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά. Ο ίδιος φέρεται να γνωρίστηκε στη φυλακή με τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση και να μετέφερε τις εντολές στα μέλη που ήταν εκτός φυλακής.

Ο δεύτερος συλληφθείς προέκυψε ότι είχε ανάμειξη στην επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες 10 συλλήψεις είχαν γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο. Σε βάρος των δέκα αυτών ατόμων απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες που αφορούσαν έξι κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα. 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σε συνέχεια του από 27-02-2024 Δελτίου Τύπου, σχετικά με επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις, ανακοινώνεται ότι από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), απογευματινές ώρες της 21 Ιουνίου 2024 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμα 2 άτομα, 40 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, παρουσία δικαστικών λειτουργών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT