Κορυδαλλός: Αγρια συμπλοκή με έναν νεκρό στις φυλακές

Κορυδαλλός: Αγρια συμπλοκή με έναν νεκρό στις φυλακές

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγρια συμπλοκή με έναν νεκρό σημειώθηκε την Τετάρτη στις φυλακές Κορυδαλλού

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ κρατουμένων στην Δ΄Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος και φέρεται να ξεκίνησε όταν μια ομάδα αρνήθηκε να επιστρέψει στα κελιά της και μία άλλη παρενέβη.

Νεκρός έπεσε ένας 35χρονος Αλβανός, ενώ ακόμη ένα άτομο από το Κόσοβο (46 ετών) έχει τραυματιστεί στην πλάτη από μαχαιριά και διακομίζεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε φυλακιστεί για δύο ανθρωποκτονίες κατά τη διάρκεια ληστειών, μία το 2017 εις βάρος επιχειρηματία και μία εις βάρος ηλικιωμένης. 

Εναν χρόνο αργότερα είχε αποδράσει από πλοίο στον Πειραιά και είχε εντοπιστεί και συλληφθεί σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επιχείρηση αστυνομικών της ΕΚΑΜ. 

Η κατάσταση εντός των φυλακών παραμένει τεταμένη και αναμένονται ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. (ΟΑΕΕ και ΟΠΚΕ) που θα επιχειρήσουν από κοινού με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT