Φωτιά σε αποθήκες στο Μοσχάτο

Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε αποθηκευτικό χώρο και εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στο Μοσχάτο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε αποθηκευτικό χώρο και εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στο Μοσχάτο.

Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης, επί της Οδού Κεφαλληνίας. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής τέθηκαν άμεσα σε κινητοποίηση.

Δεν υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής. 

Λίγη ώρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς ήχησε 112 με το οποίο οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν να κλείσουν πόρτες και παράθυρα για να προστατευθούν από τους καπνούς.

Στην ειδοποίηση του 112 αναφέρεται:

«GR-Alert: Εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 26-06-2024 15:10.

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρου, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Φωτιά σε αποθήκες στο Μοσχάτο-1

Λόγω της πυρκαγιάς, διενεργήθηκαν εκτροπές κυκλοφορίας για αρκετές ώρες στην περιοχή και συγκεκριμένα στις συμβολές των οδών: Κοραή και Καποδιστρίου και Κοραή και Πλάτωνος. Πλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκασταθεί πλήρως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT