12 μήνες φυλάκιση στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

12 μήνες φυλάκιση στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δώδεκα μήνες φυλάκιση μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, επίσης συμβασιούχο δημοσιογράφο του κρατικού μέσου. 

Το Μονομελές Αυτόφωρο δίκασε σήμερα τον δημοσιογράφο που είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και απειλές κατά συρροή. 

Επίσης, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει την παθούσα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δημοσιογράφος είχε ζητήσει ποινική διαμεσολάβηση, αλλά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Στο δικαστήριο βρέθηκε και το θύμα που τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και απειλητικά μηνύματα. 

Σημειώνεται ότι για τις υπόλοιπες πράξεις για τις οποίες έχει καταγγελθεί, ο άνδρας δεν έχει ακόμα δικαστεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT