Θεσσαλονίκη: Θάνατος 33χρονου λουόμενου στο Ναυάγιο Επανομής

Θεσσαλονίκη: Θάνατος 33χρονου λουόμενου στο Ναυάγιο Επανομής

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από ιδιώτη και στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με διενέργεια ΚΑΡΠΑ, χωρίς αποτέλεσμα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 33χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Ναυάγιο της Επανομής το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ο αλλοδαπός κολυμβητής βρέθηκε σε δυσχερή θέση, ενώ άμεσα ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα του Λιμενικού από την ξηρά, ενώ παράλληλα ένα ναυαγοσωστικό σκάφος κλήθηκε να αποπλεύσει από το λιμάνι της Επανομής για τον εντοπισμό και την περισυλλογή του ατόμου σε κίνδυνο.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από ιδιώτη και στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, με διενέργεια ΚΑΡΠΑ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η σορός του 33χρονου μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ από τη Λιμενική Αρχή της Ν. Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT