Χαϊδάρι: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή «BOOM»

Χαϊδάρι: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή «BOOM»

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Οι κατηγορούμενοι, είχαν μισθώσει δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου αποθήκευαν και διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εξάρθρωση σπείρας, τα μέλη της οποίας διακινούσαν συνθετικά κανναβινοειδή «BOOM» σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Χαϊδάρι, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, το πρωί της 26ης Ιουνίου, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τρεις άνδες ηλικίας 21, 41 και 44 ετών και μία 50χρονη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί προσωπικών δεδομένων, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων.

Χαϊδάρι: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή «BOOM»-1
Φωτ. ΕΛ.ΑΣ.

Πώς δρούσε η σπείρα

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι, είχαν μισθώσει δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου αποθήκευαν και διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Ως προς τους ρόλους των μελών της εγκληματικής ομάδας, η 50χρονη ήταν επιφορτισμένη με την προμήθεια και μεταφορά των ναρκωτικών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ οι άλλοι τρεις διέμεναν εκεί και είχαν αναλάβει την αποθήκευση και την διακίνηση τους.

Προκειμένου να δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους είχαν λάβει μέτρα αντιπαρακολούθησης, έχοντας εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνων περιμετρικά της εγκατάστασης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθη επίσης ένας 44χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε κατά την έξοδό του από το επίμαχο ξενοδοχείο και στη θέα των αστυνομικών, πέταξε συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες που είχε προμηθευτεί νωρίτερα.

Μετά από έρευνα στην κατοχή των κατηγορούμενων και εντός του δωματίου στο ξενοδοχείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36,3 γραμμ. συνθετικών κανναβινοειδών «boom», 5 λίτρα υγρής αμμωνίας, 29,5 γραμμ. φυτικών αποσπασμάτων πρώτης ύλης (νταμιάνα), 5 ζυγαριές, εξοπλισμός εργαστηρίου για την παρασκευή των ναρκωτικών, 2 φυσίγγια, το ποσό των 78,5 ευρώ, 3 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, ηλεκτρικό πατίνι και συσκευή γεωεντοπισμού.

Χαϊδάρι: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή «BOOM»-2
Φωτ. ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT