Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει ότι έγινε αλκοτέστ στον Απόστολο Λύτρα

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει ότι έγινε αλκοτέστ στον Απόστολο Λύτρα

Ο «περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο ανέφερε ότι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αλκοτέστ στον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, διαψεύδει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο «περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι ρεπορτάζ σημερινής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, που αναπαράγεται σε Μέσα Ενημέρωσης και στο οποίο γίνεται αναφορά για αστυνομικό έλεγχο αλκοολομέτρησης σε οδηγό οχήματος, μετά από συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT