Παπουτσάνης για φωτιά στη Ριτσώνα: Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις δεν βρίσκονται σε κίνδυνο

Παπουτσάνης για φωτιά στη Ριτσώνα: Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις δεν βρίσκονται σε κίνδυνο

«Η εταιρία συνεργάζεται με το Πυροσβεστικό Σώμα, τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία, αναγνωρίζοντας και ευχαριστώντας τους για την άμεση επέμβαση και προσπάθεια για τον περιορισμό της πυρκαγιάς», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Παπουτσάνης στη Ριτσώνα δεν βρίσκονται σε κίνδυνο από την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε παρακείμενη τοποθεσία, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, συνεργάζεται με το Πυροσβεστικό Σώμα, τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία, αναγνωρίζοντας και ευχαριστώντας τους για την άμεση επέμβαση και προσπάθεια για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Παπουτσάνης ενημερώνει ότι οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της στη Ριτσώνα δεν βρίσκονται σε κίνδυνο από την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε παρακείμενη τοποθεσία. Η εταιρία συνεργάζεται με το Πυροσβεστικό Σώμα, τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία, αναγνωρίζοντας και ευχαριστώντας τους για την άμεση επέμβαση και προσπάθεια για τον περιορισμό της πυρκαγιάς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT