Καβάλα: Θάνατος 29χρονου λουόμενου στην παραλία Κεραμωτής

Καβάλα: Θάνατος 29χρονου λουόμενου στην παραλία Κεραμωτής

Ο 29χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 29χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε τη Δευτέρα χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Αμμόγλωσσας – Φάρου, στην παραλία Κεραμωτής, στην Καβάλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, στον 29χρονο παρασχέθηκαν ανεπιτυχώς οι πρώτες βοήθειες, με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, από παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα της Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας ότι ένας 29χρονος αλλοδαπός λουόμενος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της Αμμόγλωσσας-Φάρου στην παραλία Κεραμωτής στην Καβάλα. Στον 29χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από παρευρισκόμενους με αρνητικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή της Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT