Νίσυρος: Νεκρή 64χρονη κατά τη διάρκεια κατάδυσης

Νίσυρος: Νεκρή 64χρονη κατά τη διάρκεια κατάδυσης

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Νισύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θάλασσα μια 64χρονη αλλοδαπή, κατά τη διάρκεια καθοδηγούμενης κατάδυσης αναψυχής, στη Νίσυρο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Νισύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νισύρου προχώρησαν στη σύλληψη του υπεύθυνου του καταδυτικού κέντρου, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Νισύρου για ανάσυρση μιας 64χρονης αλλοδαπής χωρίς τις αισθήσεις της, κατά τη διάρκεια καθοδηγούμενης κατάδυσης αναψυχής. Η 64χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Νισύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τη Λιμενική Αρχή της Νισύρου, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταδυτικού κέντρου, ενώ πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT