Φ. Χαλκιά: Ανάρτηση για την επίθεση στο beach bar του συζύγου της – «Μια πολύ δύσκολη χρονιά συνεχίζεται»

Φ. Χαλκιά: Ανάρτηση για την επίθεση στο beach bar του συζύγου της – «Μια πολύ δύσκολη χρονιά συνεχίζεται»

«Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο», υπογραμμίζει σε ανάρτησή της στο Instagram η πρώην Ολυμπιονίκης

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έκρηξη που σημειώθηκε σε beach bar στην παραλία της Καλογριάς, το οποίο ανήκει στον σύζυγό της, αναφέρεται με ανάρτησή της η πρώην Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά.

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 4 περίπου τα ξημερώματα, προκαλώντας υλικές ζημιές στο κατάστημα, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται», σημειώνει σε ανάρτησή της στο Instagram η Φανή Χαλκιά, η οποία αναφέρεται σε σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου της.

«Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος», υπογραμμίζει και προσθέτει πως «ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε».

«Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο», υπογραμμίζει.

Η ανάρτηση της πρώην Ολυμπιονίκη

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται.. Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης.

Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δυο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλόγριας στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ.

Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο.

Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο.. Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Halkia (@fanihalkia)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT