Φυλακές Ιωαννίνων: Προφυλακίστηκαν ο υποδιευθυντής και δύο σωφρονιστικοί

Φυλακές Ιωαννίνων: Προφυλακίστηκαν ο υποδιευθυντής και δύο σωφρονιστικοί

Προφυλακιστέος κρίθηκε επίσης ο φερόμενος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο ιδιώτες. Το Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί ο συλληφθείς αστυνομικός

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο υποδιευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς και δύο υπάλληλοι, οι οποίοι συνελήφθησαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά, κινητά και χρήματα στις φυλακές Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά τις απολογίες τους, οι τρεις συλληφθέντες μετήχθησαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, ενώ το Σάββατο αναμένεται να οδηγηθούν σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η απολογία του φερόμενου αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος και επέστρεψε στη φυλακή, με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Την ίδια στιγμή, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο ιδιώτες, μια γυναίκα και ένας άνδρας, που φέρονται ως μέλη της ίδιας οργάνωσης.

Σημειώνεται πως ο αστυνομικός που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα και έχει επίσης συλληφθεί αναμένεται να απολογηθεί το Σάββατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT